fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

7. rojstni dan TC Qlandia Ptuj

V trgovskem centru Qlandia Ptuj bo v soboto 28.9.2013 rojstnodnevna zabava.Praznovali bomo namreč 7.  rojstni dan TC Qlandia Ptuj.

Za vas smo pripravili celodnevno rojstnodnevno prireditev med 09.00 do 19.00 uro, ki pa bo imela tudi humanitarno noto. Na prireditvi bo  moč kupiti prav posebne  eko vrečke z motivom sončnice. Od vsake prodane vrečke bomo namenili 2€ za otroke iz sociano ogroženih družin. 

Program bo športno-glasbeno obarvan. V dopoldanskem času vrhunec za otroke plesno glasbena animacija s pevko Claudio in škratom zmešnjavčkom ter poslikave obrazov. Ob 12.00 uri bo na vrsti modna revija Vulcano models. Malo po poldnevu bomo skupaj zapeli za rojstni dan, vsi prisotni pa se bodo lahko posladkali s koščkom torte.  Popoldne pa bomo v TC Qlandia Ptuj veliko plesali in nagrajevali. Za otroke smo dopoldan tudi pripravili plesne delavnice. Tudi tokrat  metali v nagradni igri “Zadeni v koš” in si prislužili lepo nagrado.

Skozi ves dan bodo na prireditvi  stojnice z ponudniki izdelkov in storitev, ki so namenjeni zdravemu in aktivnemu načinu življenja.

 

Dopoldne bo na sporedu plesno glasbena animacija s pevko Claudio in škratom Zmešnjavčkom
Dopoldne bo na sporedu plesno glasbena animacija s pevko Claudio in škratom Zmešnjavčkom

 

V centru aerobike Ptuj ponujajo svetovne trendovske in lastne inovativne skupinske vadbe, kot so HI-LO aerobika, TNZ Body step aerobika, Body Pumping, Zumba, Zumba z utežkami, Pilates, Joga, Joga lates, Tai ji Quan, novost v letošnjem letu je obrazna joga po metodi Savine Atai in nova skupinska vadba corpus 3 FIT.

V soboto ob 17.30 uri vam bodo priznani vaditelji iz centra aerobike prikazali skupinske vadbe TNZ Body step, Body pumping in Zumbo pred trgovino Hervis v drugem nadstropju. Z veseljem vas danes pričakujejo, da se jim pridružite na brezplačni vadbi in se preizkusite v vadbah, ki morda postajo vaš življenjski slog. Če pa ne boste mogli priti na prireditev, si oglejte spletno stran centra aerobike na naslovu www.aerobika.net ali pa obiščite družabno omrežje Facebook. Zmigaj se in migaj v centru aerobike.

 

Center eksperimentov Maribor na 7. rojstnem dnevu TC Qlandia Ptuj

Center eksperimentov Maribor v sodelovanju z Etiko d.o.o., v okviru praznovanja 7. rojstnega dne TC Qlandia Ptuj, v soboto, 28.9.2013, vabi otroke, mlade, starše in druge obiskovalce, mlade po srcu, da se nam pridružijo v eksperimentalnem kotičku in preizkusijo posamezne mobilne eksperimente iz stalne zbirke eksperimentov in projekta EXP-ERT 2020 ter se udeležijo eksperimentalnih delavnic s področja fizike, biologije in kemije.

Obiskovalci se bodo za nekaj časa spremenili v »kemike«, »biologe« ter »fizike« ter preizkušali zanimive mobilne eksperimente.

Se vidimo v TC Qlandii na Ptuju! Obeta se nam nepozabno eksperimentiranje!

Dodatne informacije: EKTC Maribor, Center eksperimentov  Maribor, Glavni trg 20, 2000 Maribor,  tel: 059080286, 059080285, info@ektc.si; cem@ektc.si   

 

Slika: »ekosistem v plastenki« (arhiv EKTC)
Slika: »ekosistem v plastenki« (arhiv EKTC)

 

 

PLESNI CENTER MAMBO – ples za vse generacije in vse priložnosti

Plesni center Mambo je pričel s svojo jubilejno 20. sezono. V teh letih smo postali stalna in prepoznavna izobraževalna ustanova, ki skrbi za permanentno plesno izobraževanje vseh generacij.

Otrokom od tretjega leta naprej je na voljo Cici Mambo in plesni vrtec.

Mladini od šestega leta ponujamo celoletno plesno šolo(mambo mix, hiphop, jazzdance, streetdance… )

Odrasli imajo možnost obiskovanja tečajevdružabnega plesa in salse, nudimopa jim tudi celoletno rekreacijoaerobiko, zumbo in družabni ples.

Valetnike in maturante naučimo plese za njihov slavnostni zaključek šolanja.

Mambo organizira tudi prireditve– maturantske plese, valete, kulturne in športne dneve, revije, otroško animacijo itd. Ambiciozni plesalci lahko svoje interese uresničujejo v Plesnem klubu Mambo, ki nudi možnost tekmovanja v okviru Plesne zveze Slovenije in International Dance Organization.

Nastopili bodo: Pevka Claudia s škratom Zmešnjavčkom, Rok Trkaj, Dunking Devils, skupina Artifex, TPMK Lenart, Center aerobike Ptuj, Plesni center Mambo Ptuj, Vulcano models, Twirlig klub 5 elementov, Pevka Nastja in Patricija, Glasbena šola Karel Pahor, Center eksperimentov Maribor….

 

Nagovor pokrovitelja:

V Vzajemni, največji zdravstveni zavarovalnici, specializirani za prostovoljna zdravstvena zavarovanja, smo letos naredili veliko korakov v smeri, da bi bili čim bolj inovativna in sodobna zavarovalnica. Zavarovancem smo tako ponudili brezplačno asistenčno storitev, ki omogoča hiter dostop do odgovorov na vprašanja, povezana z zdravjem, s tem pa tudi možnost za boljšo kakovost življenja. Poleg tega smo poskrbeli še za eno novost na zavarovalniškem trgu – imamo svojo mobilno aplikacijo. Z njo je sklepanje zavarovanj še lažje in hitrejše. Ker želimo čim bolj celovito poskrbeti za zdravstveno varnost, dopolnjujemo in nadgrajujemo tudi našo ponudbo. Naša zadnja novost je zavarovanje za težje bolezni, s katerim si lahko zagotovimo večjo finančno varnost v primeru, da zbolimo za katero od težjih bolezni. Naše vrednote krepimo tudi z vzorno podporo družbeno odgovornim projektom, ki sledijo naši osnovni dejavnosti – ta je zagotavljanje zdravstvene varnosti našim zavarovancem. Naše produkte in storitve vam bomo podrobneje predstavili v soboto, 28. septembra, na prireditvi v TC Qlandia Ptuj. Vabljeni!

Generalni pokrovitelj prireditve: Vzajemna zdravstvena zavarovalnica

 

Vzajemna

 

 

 

Organizatorja: TC Qlandia Ptuj in Etika d.o.o.

Razstavljalci:  Bodylife – vrata zdravja, Simps’S, Zepter Slovenica d.o.o, Fanika Cokan s.p., Sitis, Biomat, Vzajemna zdravstvena zavarovalnica,  Eurohiše montažne gradnje d.o.o.

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]