.Lepotni programi Harite

fontana-logoMedicinsko termalni center Fontana je bil zgrajen leta 1996. Če bi ga hoteli opisati z eno samo besedo, bi to zagotovo bila beseda zdravje. In če bi morali dodati še eno, bi izbrali dobro počutje. Zdravje in dobro počutje sta bistveni vrednoti, za kateri se zavzemajo v centru, ki ga včasih preprosto imenujemo kar Fontana, Center zdravja.

V centru za rekreacijo, ki sicer vključuje notranje in zunanje bazene s termalno vodo, fitnes, različne savne, masažni saloni, solarij ter strokovno vodeni rekreacijski programi, npr. fitnes in aerobika mislijo tudi na poletje. In ker se to hitro bliža in da imamo še čisto malo časa za izgubo nekaj odvečnih kilogramov, ki so se nabrali čez zimo.

Če ste ena ali eden tistih, ki se vadbe ne lotevate radi sami, si lahko pomagate z edinstvenimi lepotnimi programi za oblikovanje telesa, imenovanimi »Harite«, ki jih izvajajo v Medicinsko termalnem centru Fontana.

Vabljeni vsi, ki si želite zabavnih, s pozitivno energijo nabitih vadbenih trenutkov, ob prijetni in poživljajoči glasbi ter pod vodstvom strokovno usposobljenih inštruktorjev.

Video predstavitev:

[viddler id-14cea97 h-515 w-630]

Komentiraj objavo