.O.U.I.™ ultrazvočna inverzna osmoza

O.U.I.™ ultrazvočna inverzna osmoza  je najnaprednejši sistem za odpravo maščobnih oblog

Ultrazvočna inverzna osmoza je najnovejša, najnaprednejša metoda za trajno, neinvazivno odpravo lokalizirane maščobe.

Ultrazvočna osmoza je namenjena ženskam in moškim z normalno do prekomerno telesno težo, odstranjuje pa predvsem maščobne obloge na trebuhu, zunanji in notranji strani stegen in pasu.

Ultrazvočna inverzna osmoza za učinkovito odpravo maščobe na trebuhu.

Rezultat ultrazvočne osmoze je trajen in opazen že po prvem tretmaju.

Ultrazvočna osmoza omogoča trajno odpravo maščobnih oblog na hiter, učinkovit in varen način.

Kaj je ultrazvočna inverzna osmoza in kako deluje?

Ultrazvočna inverzna osmoza je bazirana na novi tehnologiji, ki predstavlja evolucijo ultrazvoka pri  tretmajih hujšanja. Koristi se inovativni sistem ultrazvočnih valov, ki spremenijo prepustnost  membrane maščobne celice. To je najboljša potrjena alternativna metoda tradicionalni kirurški liposukciji in drugih starejših metod, brez reza, povojev, anestezije, dolgega okrevanja.  Rezultat je trajna odprava maščobnih oblog na tretiranem področju.

Kako dolgo traja tretma osmoze in koliko tretmajev je potrebnih?

Tretma ultrazvočne inverzne osmoze traja do 45 minut, odvisno tretiranega predela, tretma ultrazvočne osmoze se ponavlja vsakih 7 do 10 dni. Po tretmaju osmoze je obvezna limfna drenaža, ki spodbuja odstranjevanje maščobe iz telesa.  Za optimalen rezultat je potrebno je od 3 – 8 tretmajev.

Kakšna je razlika med ultrazvočno inverzno osmozo in kavitacijo?

Kavitacija je naravni pojav, ki nastane pod vplivom nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja. Ultrazvočno polje sproži nastanek mehurčkov, ki zrastejo do določene velikosti in se nato sesedejo sami vase. Pri tem se sprosti energija v obliki toplote (zanemarljiv učinek) in pritiska (prevladujoč učinek). Slednji zlahka razbije povečane maščobne celice v podkožju, ker njihove membrane niso odporne na nastale vibracije in minimalne spremembe nastale v pritisku tkiva. Kar pomeni, da se pri kavitaciji maščobna celica uniči, razbije.

Pri ultrazvočni inverzni osmozi pa se spreminja prepustnost membrane za adipocite na neinvaziven način in s tem omogoča sproščanje maščob. Kar pomeni, da se maščobna celica ne uniči, osmoza spodbuja sproščanje maščobe iz maščobne celice. Kar pomeni, da je tretma bolj varen, saj uničenje velikega števila maščobnih celic ni povsem varno.


Ultrazvočna inverzna osmoza.

Ultrazvočna inverzna osmoza.


Aparat O.U.I. se od ostalih aparatov na tržišču razlikuje po tem, da je ultrazvočna osmoza  preverjena in varna metoda, dokazana s kliničnimi študijami in certifikati v skladu z najvišjimi evropskimi standardi.


Aparat O.U.I.

Aparat O.U.I.


Ali je ultrazvočna inverzna osmoza boleč postopek?

Ne, ultrazvočna osmoza je popolnoma neboleč postopek oblikovanja telesa.

Ali je ultrazvočna inverzna osmoza varen postopek?

Da, ultrazvočna inverzna osmoza je popolnoma varen postopek, saj ne uniči maščobne celice.

Na katerih predelih na telesu se lahko uporablja ultrazvočna inverzna osmoza?
Ultrazvočna osmo se lahko uporablja povsod, kjer so na telesu območja z lokalizirano maščobo. Stegna, trebuh in zadnjica so najprimernejši in najpogostejši predeli, kjer uporabljamo osmozo, vendar ni posebnih omejitev, kje vse se lahko uporabi osmoza.

Ultrazvočna inverzna osmoza je tretma odstranjevanja lokaliziranih maščob na hiter, učinkovit in siguren način. Garancija rezultata je dokazana v kliničnih študijah. Rezultat je dolgoročen in  opazen že po prvem tretmaju.

Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišete na mail [email protected].

Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .


www.perfectbody.si

www.perfectbody.si


Komentiraj objavo