.



Prinesite tudi vi zdravo darilo

Vsi vemo, da je mesec december mesec obdarovanj. Marsikdo pa svojim otrokom ne more privoščiti niti osnovnih dobrin. Podjetje Etika d.o.o. v soboto 10.12. v trgovskem centru Qlandia Maribor organizira prireditev Qlandia&Vitafit.si-zdrava darila za vse ljudi, kamor lahko prinesete zdravo darilo in tako razveselite vsaj nekaj socialno ogroženih družin in posameznikov. Svoje zdrave izdelke in storitve, bodo v košarice zdravje prispevali po svoji moči  tudi razstavljalci na stojnicah.

Na prireditvi, ki bo potekala skozi ves bo obiskovalce zabaval animitor Spidi. Obiskovalci bodo lahko brezplačno izmerili  sladkor v krvi, se naučili kako iz odpadnih materialov zaviti darilo, sodelovali v nagradnih igrah, ali pa le uživali v plesnih in glasbenih nastopih. Šola vožnje AMZS se bo predstavila s svojimi programi med katerimi sta izredno zanimiva simulatorja vožnje.


društvo Bodifit

društvo Bodifit


Seveda smo tudi tokrat pripravili zabavno nagradno igro Zadeni v koš, v kateri obiskovalci in razstavljalci z žogico ciljajo par korakov oddaljen koš. Skratka stvar sploh ni tako preprosta kot izgleda. Naj omenim še to da sta tako koš, kot žogica narejena iz odpadnih materialov.


zabavna nagradna igra zadani v koš

zabavna nagradna igra zadani v koš


Vabim vas, da  tudi vi prinesete zdravo darilo in tako razveselite vsaj nekaj socialno ogroženih družin in posameznikov. Naj bo december lep za vse.

Organizator prireditve:

Etika d.o.o.

 

 

 

 

 

Pokrovitelj:

Ekosen d.o.o.

 

 

 

Medijska pokrovitelja:

Mariborski utrip

 

 

 

Radio Maribor





Vitafit.si







Razstavljalci:
Ekosen d.o.o., društvo Bodifit, Darila narave (Tamara Slapar s.p.), stop kajenju v 90 minutah Facilitilas, ,Vinska klet  Goriška Brda z.o.o., Ljubljanske mlekarne, Destinacija Rogla-Pohorje predstavlja (Lto Rogla-Zreče, čebelarstvo Žvikart, Zlati grič d.d, izdelovanje predmetov iz keramike Kerus Sašo Rus s.p.), Maromi d.o.o.,  Eko plaza (Muneris d.o.o.), Rakovc Min d.o.o., Gorčično olje (Simon Dobčnik s.p.), Terme Snovik d.o.o., kozmetika Fleur de Sante, Hernes&Gačnik, Terme Snovik – Kamnik, Eso Comerce OJ-Bio čokoladni desert z ovsenimi otrobi (visoka vsebnost prehranskih vlaknin . edini proizvod te vrste na svetu), Eternis (Vesna Černe s.p.), Aerton d.o.o.


Vodja projekta:

Davor Lovrenčič, Etika d.o.o

NI VSEENO VSE JE ENO


2 Komentarjev

  1. vesna says:

    bravo !!!!!

  2. vesna says:

    …in menim, da ima marsikdo izmed nas doma kaj takšnega, kar lahko podari in s tem razveseli druge…
    čestitke za dobro idejo !!!!!

Komentiraj objavo