.

FIT turist

Ročni masažni aparat Nano je vse bolj priljubljen.

Ročni masažni aparat Nano je vse bolj priljubljen.

(oglasno sporočilo) Ročni masažni aparati ponujajo sprostitev, saj pomagajo prekrvaveti mišice in sproščajo bolečino. Zato se je podjetje Nano Wellness Technologies odločilo, da za nove in stare kupce in obiskovalce facebook strani Nano Wellness Technologies organiziram nagradno igro.  N A... (Preberi več)

Označeno z:             

Predavanje: 12 mesecev na Češkem

Predavanje: 12 mesecev na Češkem

Sabina je opravljala Evropsko prostovoljsko službo v majhnem mestu Ústí nad Orlicí na Češkem. S kulturo obarvano mestece, s populacijo 15.000 ljudmi in najstarejšim delujočim pevskim zborom na območju Srednje Evrope. Sabina bo ob slikovnem gradivu predstavila delo v nevladni... (Preberi več)

Označeno z:             

Vroče poletje

Vroče poletje

Se še spominjate, da nekoč nismo potrebovali kreme za sončenje ? Bilo je prav tako vroče, vendar sonce ni bilo nevarno. Sonce sicer ni nevarno samo po sebi, je danes manj ozona v našem ozračju, ki zato prepušča nevarne sončne... (Preberi več)

Označeno z:         

DNEVI ZDRAVILNIH ZELIŠČ NA DUGEM OTOKU od 20. – 27. maja 2017

DNEVI ZDRAVILNIH ZELIŠČ NA DUGEM OTOKU od 20. - 27. maja 2017

  (oglasno sporočilo) NAGRADNA IGRA 1 OSEBA BREZPLAČNO NA DUGI OTOK Na pot krenemo v soboto 20. maja 2017, tako kot vedno do sedaj: En avtobus (Bojan) štarta v Mariboru in pelje mimo Celja in Krškega do Zadra; drugi pa iz... (Preberi več)

V Banjo Vrućico ceneje z nagradno igro

V Banjo Vrućico ceneje z nagradno igro

(oglasno sporočilo) Objavljamo NAGRADNO IGRO – BANJA VRUĆICA         . . Prvi par, ki se prijavi, dobi 50% popusta za eno osebo. Eden plača polno ceno 255 EUR, drugi ima 50% popusta in plača le 127 EUR,... (Preberi več)

Označeno z:                     

Gobarska razstava v NC Qlandia Maribor

Gobarska razstava v NC Qlandia Maribor

Gobarsko društvo Lisička iz Maribora organizira veliko razstavo gob v mariborski Qlandii. Razstava bo trajala od 23. do 25. septembra 2016. .          ... (Preberi več)

Označeno z:         

TADŽIKISTAN – S KOLESOM PO STREHI SVETA

TADŽIKISTAN - S KOLESOM PO STREHI SVETA

Prišel je spet čas, ko se podajam novim dogodivščinam naproti in sicer v petek  pričnem kolesarsko ekspedicijo po Tadjikistanu v centralni Aziji. Okvirnih 1.600 km poti me čaka v mesecu dni po “Strehi sveta” kot praviju govorvju Pamir, katerih vrhovi... (Preberi več)

Označeno z:             

Železo v prehrani

Železo v prehrani

Železo je mineral, ki je prisoten v vseh telesnih celicah. Njegova osnovna naloga je prenos kisika do vseh živih celic v organizmu.  Je bistven dejavnik za nastanek hemoglobina, ki je krvni pigment zadolžen za transport kisika v krvi. Je tudi... (Preberi več)

Označeno z:                                         
123