.

FIT turist

Predavanje: 12 mesecev na Češkem

Predavanje: 12 mesecev na Češkem

Sabina je opravljala Evropsko prostovoljsko službo v majhnem mestu Ústí nad Orlicí na Češkem. S kulturo obarvano mestece, s populacijo 15.000 ljudmi in najstarejšim delujočim pevskim zborom na območju Srednje Evrope. Sabina bo ob slikovnem gradivu predstavila delo v nevladni... (Preberi več)

Označeno z:             

Vroče poletje

Vroče poletje

Se še spominjate, da nekoč nismo potrebovali kreme za sončenje ? Bilo je prav tako vroče, vendar sonce ni bilo nevarno. Sonce sicer ni nevarno samo po sebi, je danes manj ozona v našem ozračju, ki zato prepušča nevarne sončne... (Preberi več)

Označeno z:         

DNEVI ZDRAVILNIH ZELIŠČ NA DUGEM OTOKU od 20. – 27. maja 2017

DNEVI ZDRAVILNIH ZELIŠČ NA DUGEM OTOKU od 20. - 27. maja 2017

  (oglasno sporočilo) NAGRADNA IGRA 1 OSEBA BREZPLAČNO NA DUGI OTOK Na pot krenemo v soboto 20. maja 2017, tako kot vedno do sedaj: En avtobus (Bojan) štarta v Mariboru in pelje mimo Celja in Krškega do Zadra; drugi pa iz... (Preberi več)

V Banjo Vrućico ceneje z nagradno igro

V Banjo Vrućico ceneje z nagradno igro

(oglasno sporočilo) Objavljamo NAGRADNO IGRO – BANJA VRUĆICA         . . Prvi par, ki se prijavi, dobi 50% popusta za eno osebo. Eden plača polno ceno 255 EUR, drugi ima 50% popusta in plača le 127 EUR,... (Preberi več)

Označeno z:                     

Gobarska razstava v NC Qlandia Maribor

Gobarska razstava v NC Qlandia Maribor

Gobarsko društvo Lisička iz Maribora organizira veliko razstavo gob v mariborski Qlandii. Razstava bo trajala od 23. do 25. septembra 2016. .          ... (Preberi več)

Označeno z:         

TADŽIKISTAN – S KOLESOM PO STREHI SVETA

TADŽIKISTAN - S KOLESOM PO STREHI SVETA

Prišel je spet čas, ko se podajam novim dogodivščinam naproti in sicer v petek  pričnem kolesarsko ekspedicijo po Tadjikistanu v centralni Aziji. Okvirnih 1.600 km poti me čaka v mesecu dni po “Strehi sveta” kot praviju govorvju Pamir, katerih vrhovi... (Preberi več)

Označeno z:             

Vabilo na potopisno predavanje Nepal

Vabilo na potopisno predavanje Nepal

V sredo, 30. septembra 2015 ob 18.00 v prostorih društva TOTI DCA Maribor, Partizanska cesta 12/ I. nad. Država, ki leži v osrčju Himalaje, ponuja paleto različnih aktivnosti, ki jih lahko doživiš v osrednjem delu Azije. Od vzpenjanja na vrhove... (Preberi več)

Zadnji poletni vikend v Aqua Roma

Zadnji poletni vikend v Aqua Roma

(oglasno sporočilo) V petek, 28. avgusta oragniziramo zadnje nočno kopanje v Aqua Roma v Rimskih toplicah. Povabi prijatelje! https://www.facebook.com/events/987487877957307/ in si prisluži brezplačno pijačo ! V soboto, 29. avgusta  vabljeni na zabava ob koncu poletja in poletnih počitnic! SUMMER END... (Preberi več)

Označeno z:                                                 
123