.

FIT družina

Povej svojo zgodbo: Uroš in Petra Dobnikar – Rojevanje svobodnega življenja

Povej svojo zgodbo: Uroš in Petra Dobnikar - Rojevanje svobodnega življenja

Petra Dobnikar je akademska pianistka in profesorica klavirja. Uroš Dobnikar je zdravnik travmatolog in doktor znanosti s področja fi ziologije človeka. Ustanovila sta zavod Šola Luči, neprofi tno dobrodelno organizacijo, katere namen je ozaveščati in prebujati svobodno življenje. Sta avtorja... (Preberi več)

Dnevi za regrat

Dnevi za regrat

REGRAT (taraxacum officinale) Za nabiranje so primerni dnevi so naslednji dnevi za cvet: 13., 22., 23., 30 april. Če bo za nabiranje ustreznejši dan za plod (vreme) pa imate na razpolago 18. in 19. april. Nabirajte na čistih, negnojenih travnikih, zjutraj, ko... (Preberi več)

Velika noč

Velika noč

Simboliko tega praznika lahko razumemo na več načinov: praznovanje prihoda pomladi, začetek novega življenja, vstajenje iz teme in smrti v novo čistost,  odpiranje k svetlobi in tako umikanje temi. Predvelikonočni čas je od pepelnice do velike noči.  To je bil... (Preberi več)

Označeno z:             

Družina je preskusila naravno kozmetiko NASHE

Družina je preskusila naravno kozmetiko NASHE

(Oglasno sporočilo). Nashe je naravna, ročno izdelana kozmetika. Zakonca Suzana in Miro ter njuna hči Mojca so preskusili izdelke naravne kozmetike Nashe. Člani družine so vsak svoje izdelke uporabljali tri tedne in prišli do sledečih ugotovitev. Suzana (46) je preskusila... (Preberi več)

Označeno z:                         

Ročni masažni aparat za osebno uporabo

Ročni masažni aparat za osebno uporabo

Podarite zdravje. Ročni masažni wellness aparat Nano Sport omogoča globoko in enostavno masažo ramen, hrbta, mišic, dlani, podplatov in drugih delov telesa, ki jih lahko sami dosežete. Odpravlja bolečine, izboljša prekrvavitev, odstranjuje maščobe. Nano Sport wellness ročni aparati za masažo... (Preberi več)

VITAFIT KLUB 11.2.2017 – DAN ZA SMUČANJE

VITAFIT KLUB 11.2.2017 - DAN ZA SMUČANJE

Dragi Vitafitovci, ljubitelji zdravega in aktivnega življenja ! Po razburkanem vremenu ta teden kaže na lepo soboto.  Zato vas vabimo na sploh  1. Vitafit klub dogodek – Dan za smučanje na mariborskem Pohorju. 9:00 – Zbor na spodnji postaji Pohorske vzpenjače... (Preberi več)

Označeno z:                                                             

Za valentinovo podarite ročni masažni aparat

Za valentinovo podarite ročni masažni aparat

(oglasno sporočilo) . Podarite svoji ljubljeni osebi top NANO SPORT masažni aparat. Preskusite ga lahko v nakupovalnem središču Qlandia Maribor. . . Najbolj prodajan masažni aparat na trgu je lahko vaš… . NANO SPORT . ➡️ sprošča mišice, deluje proti... (Preberi več)

Označeno z:                                     

Učne težave v povezavi z razvojem gibanja v prvem letu

Učne težave v povezavi z razvojem gibanja v prvem letu

Sposobnosti za učenje se razvijejo iz otrokovih gibalnih izkušenj v povezavi do svojega telesa in okolja. Vsak človek vsako jutro v nekaj sekundah ponovi dosežke prvih treh let življenja: raztezanje, dvigovanje, govorjenje. Devet mesecev traja, da otrok lahko premaga težo... (Preberi več)

Označeno z: