.

FIT športnik

City games v Sloveniji – ekipe, prijavite se!

City games v Sloveniji - ekipe, prijavite se!

Iščemo ekipe 5 fantov in 3 dekleta za City Games. Po mesecu in pol potovanja po državah bivše Jugoslavije se City Games karavana seli v Slovenijo. Hrvaška, Črna Gora, Srbija in BiH so že dobile letošnje prvake in napočil je... (Preberi več)

Nočni pohod na Pohorje

Nočni pohod na Pohorje

V petek, 28.7.2017, bomo šli na Pohorje ob 21. uri ! Vitafit klub se bo pridružil pohodu v organizaciji Hervisa, tako da bo dobra družba zagotovljena. Nekateri bomo imeli na glavi čelne lučke. Prvih 2o udeležencev lučke prejme gratis !... (Preberi več)

Označeno z:         

Utrinki z Vitafit klub dneva za smučanje

Utrinki z Vitafit klub dneva za smučanje

22.2.2017 smo smučali na prvem Vitafit klub dogodku – Dan za smučanje. Vreme ni ponudilo sonca, smo pa si organizirali dobro družbo. Ob spodnji postaji pohorske vzpenjače, na platoju Gondole fun bar-a, smo si lahko sposodili različne modele Elanovih smuči.... (Preberi več)

Označeno z:                                     

VITAFIT KLUB 11.2.2017 – DAN ZA SMUČANJE

VITAFIT KLUB 11.2.2017 - DAN ZA SMUČANJE

Dragi Vitafitovci, ljubitelji zdravega in aktivnega življenja ! Po razburkanem vremenu ta teden kaže na lepo soboto.  Zato vas vabimo na sploh  1. Vitafit klub dogodek – Dan za smučanje na mariborskem Pohorju. 9:00 – Zbor na spodnji postaji Pohorske vzpenjače... (Preberi več)

Označeno z:                                                             

Za valentinovo podarite ročni masažni aparat

Za valentinovo podarite ročni masažni aparat

(oglasno sporočilo) . Podarite svoji ljubljeni osebi top NANO SPORT masažni aparat. Preskusite ga lahko v nakupovalnem središču Qlandia Maribor. . . Najbolj prodajan masažni aparat na trgu je lahko vaš… . NANO SPORT . ➡️ sprošča mišice, deluje proti... (Preberi več)

Označeno z:                                     

VABILO na celodnevni otvoritveni kolesarski izlet “Križem kražem po Dravskem polju”

   VABILO na celodnevni otvoritveni kolesarski izlet

Datum in ura: nedelja, 17.4.2016, ob 9.00h Prireditev: Voden kolesarski izlet Organizator: PD Maribor Matica, Turno kolesarski odsek Zbirno mesto: Trg svobode (Kođak), Maribor Dolžina/teren: pribl. 71 km (celodnevna) Teren: ca. 200 višinskih metrov, ravninska Razpis in opis izleta: klikni tukaj! Vodenje in prijava (obvezno): Simon Eržen,... (Preberi več)

Označeno z:                     

Železo v prehrani

Železo v prehrani

Železo je mineral, ki je prisoten v vseh telesnih celicah. Njegova osnovna naloga je prenos kisika do vseh živih celic v organizmu.  Je bistven dejavnik za nastanek hemoglobina, ki je krvni pigment zadolžen za transport kisika v krvi. Je tudi... (Preberi več)

Označeno z:                                         

Utrinki s prireditve Vesela jesen v Europarku

Utrinki s prireditve Vesela jesen v Europarku

  V soboto, 10.10.2015 smo organizirali prireditev Vesela jesen v Europarku in tako obudili nostalgičen duh nekdanjega mariborskega festivala Vesela jesen z nastopom nekaterih takratnih znanih izvajalcev, kot so Edvin Fliser, Jože Kobler, Slavc Kovačič in drugi. Legenda festivala narečnih... (Preberi več)