.

FIT športnik

Utrinki z Vitafit klub dneva za smučanje

Utrinki z Vitafit klub dneva za smučanje

22.2.2017 smo smučali na prvem Vitafit klub dogodku – Dan za smučanje. Vreme ni ponudilo sonca, smo pa si organizirali dobro družbo. Ob spodnji postaji pohorske vzpenjače, na platoju Gondole fun bar-a, smo si lahko sposodili različne modele Elanovih smuči.... (Preberi več)

Označeno z:                                     

VITAFIT KLUB 11.2.2017 – DAN ZA SMUČANJE

VITAFIT KLUB 11.2.2017 - DAN ZA SMUČANJE

Dragi Vitafitovci, ljubitelji zdravega in aktivnega življenja ! Po razburkanem vremenu ta teden kaže na lepo soboto.  Zato vas vabimo na sploh  1. Vitafit klub dogodek – Dan za smučanje na mariborskem Pohorju. 9:00 – Zbor na spodnji postaji Pohorske vzpenjače... (Preberi več)

Označeno z:                                                             

Za valentinovo podarite ročni masažni aparat

Za valentinovo podarite ročni masažni aparat

(oglasno sporočilo) . Podarite svoji ljubljeni osebi top NANO SPORT masažni aparat. Preskusite ga lahko v nakupovalnem središču Qlandia Maribor. . . Najbolj prodajan masažni aparat na trgu je lahko vaš… . NANO SPORT . ➡️ sprošča mišice, deluje proti... (Preberi več)

Označeno z:                                     

VABILO na celodnevni otvoritveni kolesarski izlet “Križem kražem po Dravskem polju”

   VABILO na celodnevni otvoritveni kolesarski izlet

Datum in ura: nedelja, 17.4.2016, ob 9.00h Prireditev: Voden kolesarski izlet Organizator: PD Maribor Matica, Turno kolesarski odsek Zbirno mesto: Trg svobode (Kođak), Maribor Dolžina/teren: pribl. 71 km (celodnevna) Teren: ca. 200 višinskih metrov, ravninska Razpis in opis izleta: klikni tukaj! Vodenje in prijava (obvezno): Simon Eržen,... (Preberi več)

Označeno z:                     

Železo v prehrani

Železo v prehrani

Železo je mineral, ki je prisoten v vseh telesnih celicah. Njegova osnovna naloga je prenos kisika do vseh živih celic v organizmu.  Je bistven dejavnik za nastanek hemoglobina, ki je krvni pigment zadolžen za transport kisika v krvi. Je tudi... (Preberi več)

Označeno z:                                         

Utrinki s prireditve Vesela jesen v Europarku

Utrinki s prireditve Vesela jesen v Europarku

  V soboto, 10.10.2015 smo organizirali prireditev Vesela jesen v Europarku in tako obudili nostalgičen duh nekdanjega mariborskega festivala Vesela jesen z nastopom nekaterih takratnih znanih izvajalcev, kot so Edvin Fliser, Jože Kobler, Slavc Kovačič in drugi. Legenda festivala narečnih... (Preberi več)

Kolesarski piknik ob 10. obletnici Urgence bike

Kolesarski piknik ob 10. obletnici Urgence bike

V soboto, 29.5. 2015, vabljeni vsi na Greenwich na Pobrežju v Mariboru (pri banki in lekarni) na že 10. obletnico servisa in prodaje koles Urgenca Bika in na 2. obletnico kava bara Piškotek, ki tokrat skupaj prirejata kolesarski piknik s... (Preberi več)

Označeno z:                             

Pokaži svoj hit na prireditvah Vitafit!

Pokaži svoj hit na prireditvah Vitafit!

K sodelovanju vabimo vse, ki plešete, fitnate, pojete, igrate ali radi nastopate kako drugače.  Vabimo vas, da se nam predstavite na odru Vitafitovih prireditev v trgovskih centrih v Mariboru, Ptuju, Ljubljani in v drugih krajih. Svoj video, slike, kratek opis... (Preberi več)

Označeno z: