.

Vitafit TV

Video posnetek s konference o etiki na Bledu

Video posnetek s konference o etiki na Bledu

22. marca je Poslovna šola Bled gostila konferenco o poslovni etiki v Sloveniji s sloganom “Zdaj je pravi čas!”, ki jo je organiziral World Forum for Ethics in Business iz Bruslja.       Tukaj si lahko pogledate posnetek in... (Preberi več)

Zdenko Domančić zdravi “neozdravljivo”

Zdenko Domančić zdravi

Zdenko Domančić je skupaj s svojimi učenci pomagal že več kot milijonu ljudem, ki jim uradna medicina ni mogla pomagati, ali pa se po pomoč uradni medicini niso želeli zateči. Zdenko Domančić že več kot 30 let zdravi z bioenergijo... (Preberi več)

Video: Flash mob dogodek v Mariboru

Video: Flash mob dogodek v Mariboru

V poplavi negativnih novic, ki nas napadajo z vseh koncev naše lepe Slovenije (in še dlje), lahko s ponosom zapišem nekaj lepega. Včeraj sem namreč bil del akcije, v kateri spol, starost, politična usmeritev, versko ali spolno prepričanje ne pomenijo... (Preberi več)

Označeno z:                             

Flash mob – Zbobnajmo Slovenijo skupaj

Flash mob – Zbobnajmo Slovenijo skupaj

24.3.2012 bo potekala vseslovenska akcija  Očistimo Slovenijo 2012. Na spodnjem videu si lahko ogledate vabilo k sami udeležbi na akcijo Očistimo Slovenijo 2012. Flash mob dogodek Zbobnajmo Slovenijo skupaj je eden izmed promocijskih akcij projekta Očistimo Slovenijo 2012, ki se... (Preberi več)

EkoMP3

EkoMP3

Kar nekaj časa je že minilo od 27. oktobra, ko se je v Ljubljani odvil flashmob dogodek EkoMP3. Za spomin vsem udeležencem smo pripravili kratek video, ki si ga lahko ogledaš spodaj. Upamo, da je bila izkušnja prijetna in te... (Preberi več)

ŽELIMO VAM EKO 2012

ŽELIMO VAM EKO 2012

Vitafit vsem svojim obiskovalcem prireditev Vitafit – za vse ljudi.si, spletnega portala za zdravo in aktivno življenje ter poslovnim partnerjem želi topel božič in čisto novo leto 2012 z voščilom Ecomedie ter Ekologov brez meja (Očistimo Slovenijo 24.marca 2012) z... (Preberi več)

Označeno z:                         

Ko smeti spregovorijo

Ko smeti spregovorijo

Študenti Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko so že tretjič izvedli akcijo “Zadeni v koš”, v kateri opazujemo, koliko časa bo trajalo, da bo nekdo pobral nastavljeni odpadek. Posebno če je le ta malce drugačne vrste. Študenti drugega letnika medijskih... (Preberi več)

Označeno z:                                         

Aplavz za pobrani odpadek

Aplavz za pobrani odpadek

Študenti Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko so že drugič izvedli akcijo “Zadeni v koš”, v kateri opazujejo, koliko časa bo trajalo, da bo nekdo pobral nastavljeni odpadek. Posebno če je le ta malce drugačne vrste. Študenti drugega letnika medijskih... (Preberi več)

Označeno z:                                 
12