.

Živimo zdravo

Žalovanje je pot” – večer Hospica 7.11.2017

Žalovanje je pot

O smrti neradi govorimo, pa vendar je del našega življenja. Nihče se ji ne more izogniti. Prav zaradi izrivanja misli in pogovora o njej,  je naša stiska toliko večja, ko se z njo soočimo. Večer hospica z naslovom  »Žalovanje je pot« bo v torek, 7. novembra,... (Preberi več)

Označeno z:             

Pripravimo naš imunski sistem na hladnejše dni

Pripravimo naš imunski sistem na hladnejše dni

Smo v času, ko je potrebno naš prirojen imunski sistem podpreti. Članek posvečam vsem, ki želite podpreti svoj imunski sistem in odpornejši  »skočiti« v  zimski čas. Imunost  je prirojena  odpornost proti boleznim, če obrambni sistem pravilno deluje. Če nam ne... (Preberi več)

Označeno z:                     

Center ekoloških izdelkov za eko dom

Center ekoloških izdelkov za eko dom

RAZMIŠLJATE KAKO BI POVEČALI PRODAJO? Imate koristen eko izdelek? Naša ekipa je ustanovila CZR – CENTER ZELENIH REŠITEV za EKO DOM, v katerem dobite vse informacije, izdelke in storitve ZA EKO BIVANJE. Naj bodo tukaj tudi vaši izdelki in storitve: INFO točka – informacije, delavnice,... (Preberi več)

13. in 14. maja 2017 se spoznajmo v Tarini hiši

13. in 14. maja 2017 se spoznajmo v Tarini hiši

Čakata nas dva čudovita dneva, katerih namen je druženje, širiti znanje, izkušnje, proizvode, ki pomagajo izboljšati naše zdravje, medosebne odnose, ozavestiti svoj odnos do okolja, za katerega vemo, kako nujno je potreben, če hočemo preživeti in bolj kakovostno bivati na... (Preberi več)

Človek, ki zdravi s pogledom

Človek, ki zdravi s pogledom

BRACO je človek, ki zdravi s pogledom. Tako pravi na stotine ljudi, ki ga obiskujejo po vsem svetu. Braco bo 7. maja 2017 obiskal Ljubljano. Braco – človek, polno harmonije in ljubezni Braco je človek z visoko razvito zavestjo, ki... (Preberi več)

Vprašanja in odgovori o IR ogrevanju

Vprašanja in odgovori o IR ogrevanju

(oglasno sporočilo) IR ogrevanje je zaradi številnih prednosti, med njimi je zelo učinkovito nadomeščanje toplotnih izgub stavbe, ki prinaša zelo znižane stroške ogrevanja, vedno bolj v trendu. Za tiste, ki ne poznate delovanja IR tehnologije, bomo na kratko pojasnili princip... (Preberi več)

Označeno z:                                     

železo v prehrani

... (Preberi več)

Obisk gozda – recept za zdravja

Obisk gozda - recept za zdravja

Kot že veste nekateri stanujem zelo blizu, ljubega in lepega Betnavskega gozda. Gozda, ki me večkrat preseneti. Tudi danes sem ga obiskal, hodil, izvajal TAO vadbo, yogo  in vajo za ravnotežje. Vse te vaje mi sprožajo energetski pretok po celem... (Preberi več)

Označeno z: