.Si želite kupon v vrednosti 100 EUR za nakup nove švicarske ortopedske SpringBoost obutve?

Si želite kupon v vrenosti 100 EUR za nakup nove vrhunske švicarske ortopedske SpringBoost obutve? Potem boste skoraj zagotovo igrali nagradno igro, ki jo za Vas pripravlja Ambasada Zdravja na svoji spletni strani, igra pa se bo odvijala tudi na Facebooku.

 

http://www.ambasada-zdravja.si/products-page/moski/springboost-city-crna-temno-crna/

SpringBoost City (Črna / Temno črna)

 

V Ambasada Zdravja so pripravili novo nagradno igro za Facebook prijatelje in obiskovalce naše spletne strani. Vse kar morate storiti je da med vsemi SpringBoost copati v spletni trgovini Ambasade Zdravja izberete svojega ter ga  delite/objavite na facebook profilu Ambasade Zdravja. Kot objavo upoštevamo sliko SpringBoost obutve ali link do želenih copatov iz spletne strani Ambasada Zdravja. Če facebooka nimate pa lahko na e-mail naslov [email protected] pošljete sliko SpringBoost obutve ki vam je všeč, upoštevali pa bomo tudi link do želenih copatov iz spletne strani Ambasada Zdravja.

Zaželjeno je tudi, da lajkate facebook stran in/ali postanete naš prijatelj (če še niste). Če boste pa novico o nas delili še naprej pa bomo izredno hvaležni. Hvala vnaprej.

1. nagrada SpringBoost kupon za 100 eur.

2. nagrada SpringBoost kupon za 70 eur.

3. nagrada SpringBoost kupon za 50 eur.

Splošni pogoji so objavljeni na spletnem portalu Vitafit.si.

 

Aleksander Stubičar, Miša Mihaela Margan in direktor Ambasada Zdravja Primož Žamut, na Vitafit prireditvi v Mercatorju, kjer je Ambasada Zdravja Aleksandru podarila dva para vrhunske švicarske ortopedske obutve SpringBoost

 

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije, ki so starejši od 15 let. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v Ambasada Zdravja ter njihovi družinski člani. Sodelujoči v nagradni igri dovoljuje objavo osebnih podatkov (Ime, priimek ter mail) na facebook strani Ambasada Zdravja, facebook osebnemu profilu Ambasada Zdravja, ter na spletni  strani Ambasada Zdravja.

Nagradna igra traja od 2.1.do  31.3.

Nagradna igra je podaljšana do 5.4. 2013, žrebanje bo potekalo v živo 6.4. v Mariboru na prireditvi Qlandia Mb&Vitafit.si – Praznik zdravja za vse ljudi!

Ambasada Zdravja – Vaše zdravje, naša skrb!!!

 

 

 

 

5 Komentarjev

 1. [...] NAGRADNA IGRA Si želite kupon v vrednosti 100 EUR za nakup nove švicarske ortopedske SpringBoost obutve? Si želite kupon v vrenosti 100 EUR za nakup nove vrhunske švicarske ortopedske SpringBoost obutve? Potem boste skoraj zagotovo igrali nagradno igro, ki jo za Vas pripravlja Ambasada Zdravja na svoji spletni strani, igra pa se bo odvijala tudi na Facebooku. Splošni pogoji so objavljeni na spletnem portalu Vitafit.si. http://www.vitafit.si/zivimo-zdravo/si-zelite-kupon-v-vrednosti-100-eur-za-nakup-nove-svicarske-orto… [...]

 2. Aleksander Stubičar says:

  Jaz sem dobil podarjeno obutev, ki je vrhunske kvalitete moj korak je v tej obutvi sproščen noge me ne bolijo, namreč imam cerbralno paralizo in je moj korak v tej obutvi lahek, sproščen in kvalitetno hodim. Priporočal bi vsem kateri težko hodijo, da si kupijo SpringBoost obutev. Priporočam tudi športnikom in ostalim ljudem, ker je ta obutev res vrhunske kvalitete Ne gledat na denar glej na svoje zdravje, zdravje je naša vsakdanja skrb.

  Lepo pozdravljeni
  Stubičar Aleksander

 3. zvone poje says:

  treba bi bilo probat!

 4. DRAGO says:

  treba bi bilo preizkusti

 5. voyance says:

  Hello very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing
  .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally?
  I am glad to find numerous helpful info right here within the
  submit, we need develop more techniques on this regard, thank you for sharing.
  . . . . .

Komentiraj objavo