.Spa & Wellness center Paradiso – kjer so nebesa blizu…

Na obrobju Posavja v Dobovi se v sklopu sodobnega hotela nahaja tudi center dobrega počutja, kjer sta doma ugodje telesa in duha.
V naravnem okolju, stran od mestnega vrveža, boste našli svoj mir in se predajali rokam naših terapevtov, ki so za Vas pripravili posebno ponudbo.

Paradiso Spa & Wellness center nudi duši in telesu prvovrstno nego in razvajanje. Poskrbljeno je za lepoto – reševanje neprijetnosti in težav z videzom s pomočjo najnovejših aparatov, za sprostitev – z raznimi masažnimi tehnikami, ki izvirajo iz različnih koncev sveta, za zdravje – finska savna za prečiščevanje telesa, parna savna proti prehladu in za sproščanje mišic.

Na področju sprostitvenih programov imamo novost na slovenskem tržišču – Aemotio Spa – razvajanje na topli vodni blazini s savno, barvno terapijo, masažnim tušem, prho ter infrardečo svetlobo. S pomočjo te multifunkcionalne komore so tretmaji za nego telesa preprostejši in nudijo večje ugodje stranki.

Imamo tudi širši javnosti manj poznano Migun termalno masažno posteljo, ki je zaradi svojih pozitivnih učinkov idealna za mnoga bolezenska stanja, kot tudi za samo sproščanje po dolgem in napornem dnevu.

Poskrbljeno je torej za nego telesa (anticelulitne nege, vakuumska kavitacija, vakuumska terapija, green plate, limfna drenaža, elektrostimulacija mišic, IPL – lasersko odstranjevanje dlak, ultrazvok), nego obraza (za moške in ženske, osnovna, lepotna), nego rok in nog (manikura, pedikura, geliranje), razvajanje (Aemotio Spa, ročne masaže za sprostitev, kot so: klasična, orientalna, arabska, indijska, mediteranska ter Migun masaža), romantične trenutke (Čokoladne sanje in Tropski raj).

Na voljo so različni programi namenjeni posameznikom in parom. Čudovito doživetje za vsakogar, kjer se boste s pomočjo raznih tretmajev sprostili in napolnili z energijo.

Svoje najdražje pa lahko razvajate z nakupom darilnega bona, ki se lahko koristi za vse naše storitve. Poklonite lepo darilo, za lepe trenutke, ki se jih vsi radi spominjamo.
Pričarali vam bomo nepozabne trenutke v naši družbi, da boste občutili razliko, raj. Pobegnite z nami za skrivnostno zaveso mogočnih smrek…

http://www.paradiso.si/

Komentiraj objavo